Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kőkirálynő kőszív nélkül

Kőkirálynő kőszív nélkül

A nő, akinek az a jó, hogy semmi se jó

2022. május 17. - Queen_of_the_Stones

Unottan nyúlt el a kanapén, ölbe véve a nemrég átvett ebédet. Igazán nem volt kedve a szokásos sorozatozáshoz. Eszébe jutott az a szerencsétlen, akivel szóba elegyedett véletlenül a randiappon. Eredetileg senkit sem tervezett jobbra pöccinteni, csak ez az ember vicceset írt és mire észbe kapott, már beszéltek. Nem, ez nem egy romantikus szerelmi történet első fejezete, tökéletesen hideg fejjel gondol rá azóta is, egy másik életszakaszban talán potenciális jelölt volna, de mostanában ez a fogalom nem létezik. Nem küzd obligofóbiával, nem. Él vele. Jó ez így. A haszontalan, gátló részeit lemetszegeti szépen, de egy rózsának szüksége van néhány tüskére ahhoz, hogy szép maradjon.

Ha már visszaírt 2 nap kuss után, gondosan ügyelve rá, hogy távolról se szabadkozzon a kommunikációs űr miatt, megnézte, kiknek nyerte el a tetszését egy jobbra irányuló mozdulat erejéig. 

Ez kedvelt elfoglaltsága volt, valószínűleg a tavasznak köszönhetően megbillent a zord ráció és tudat alatt kereste önnön igazsága alátámasztását. Meg hát tényleg kurva vicces mindenkiben megtalálni az összes - szerinte - vörös zászlót. 

- Mi ez a rakás hangulatjel, valami traumatikus élményed volt a verbális kommunikációval vagy mi a lófasz, istenem, ez meg két mondatot nem bír nyelvhelyességi hiba nélkül összeállítani, ez csak helyesen írni nem tud, hát te meg hogy a faszomba vagy így eltelve magaddal azzal az ostoba tekinteteddel, FUUUUU férfiaknak külön törvényben kéne tiltani ezt az elbújós majom emotikont, MIT PIRONKODSZ, ó, egy mellbimbó, milyen eredeti, haver, ez a vicc öregebb, mint mi ketten együtt és már elsőre is szar lehetett, jé, egy orwelli utalás...- egy pillanatra elnémult, ez hihetetlen, egy olvasott ember - ... nézzük csak a képeidet, barátom, nahát egész fogyasztható is vagy - állapította meg riadtan, de aztán megvilágosodott - de vajon mennyire lehet életunt és tolerálhatatlanul cinikus az, akinek a társkereső bemutatkozása a duplagondol világában üdvözli olvasóját?

 

És így, hogy tényleg mindenkiben megtalálta a "miért nem?"-et, megnyugodva letette a telefont és csendben megebédelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://queenofthestones.blog.hu/api/trackback/id/tr1617833541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása